1 About Us | PNK STORIES

About Us

Pnk World este un blog aspirational, estetica noua, contemporana fiind principalul target pe care il urmarim. În cea mai mare parte, blogul cuprinde fotografii din moda, arta, noutati si highlight-uri ale colectiilor Pnk Casual, o serie de interviuri cu personaje ancorate in/adorate de moda autohtona dar si directii de stil.

Echipa Pnk World este formata din tineri cu idei fresh despre cultura fotografica, stil in continua schimbare si perfectionare – dispusi oricand in a propune idei si directii conforme cu tendintele si vibe-ul actual.

Cele mai interesante elemente de design, fotografii rare dar si piese vestimentare ce starnesc imaginatia – toate acestea se vor regasi in paginile blogului Pnk World. Pentru ca noi credem in forta transmisa de imagine, in piesele vestimentare cu linii originale dar si in arta contemporana asumata (fotografie, design de obiect, pictura, sculptura, design potentat de concept) – fiecare post regasit pe aceasta platforma contine doza zilnica de inspiratie, seria perfecta de elemente aspirationale.

Rubricile Pnk World cuprind materiale complete despre moda, stil, visual arts

Fashion – cuprinde fotografii de street style, materiale de making of de la shooting-utile Pnk Casual, interviuri cu personalitati din moda romaneasca

Pop Culture – reuneste o serie de artisti cu viziuni diferite, dar care exprima si respira aceeasi energie: estetica perfect integrata in artele vizuale

Recent Work – posturi Pnk World, noutati ale brandului Pnk Casual / Pnk FORWARD

Kids World – noutati ale brandului Little PNK

Mailing List

PNK Forward
PNK Forward
PNK Casual
PNK Casual
Editor's Choice
Instagram
Instagram
Little PNK
PNK Kids
Follow Us