LITTLE PNK NEW COLLECTION: PLAY YOUR WAY!

unnamed-1

Little PNK a pregatit pentru sezonul Winter 2016 o colectie completa, bine sustinuta de desing si detaliu, ce cuprinde o serie de piese care promit sa captiveze, prin originalitate si nu in ultimul rand – prin calitate.

In style we trust

Little PNK for Girls cuprinde o serie de rochii cu detalii surprinzatoare, precum volanele suprapuse, alternantele de materiale, insertiile de texturi pretioase, dar si fustele din materiale premium,  hanoracele originale cu siret, topurile din bumbac fin, cu detalii realizate din cusatura.

Little PNK for Boys te poarta in lumea colegiilor newyorkeze, principalele piese fiind jachetele din stofa de lana cu design clasic-cool, pantalonii cu striatii – sporty alternative, hanoracele cu gluga si inchidere cu siret, tricourile cu taieturi geometrice, realizate din materiale fine, cu textura prietenoasa cu pielea celor mici.

Aritmetica nuantelor

Winter 2016 Collecton by Little PNK este in primul rand un kit perfect pentru sezonul actual. O serie de piese care se intrepatrund perfect, pentru a contura garderoba perfecta a oricarui copil. Piese vestimentare destinate activitatilor diurne si rochii stylish pentru petreceri si evenimente variate. Nuantele abordate in aceasta colectie sunt perfect aliniate in tendintele globale: nude-pink, gri, gri pepit, burgundy, gri metalic.

Detaliul perfect

Fiecare piesa din colectia de fata are o poveste proprie, un detaliu sau detalii care sa o completeze: de la striatiile realizate manual si pana la insertiile de paiete metalice fine, cu dubla fata, de la butonii metalici si pana la sireturile subtiri, ajustabile. Matasea, elementul stylish al colectiei, este prezenta sub forma unor volane generoase (in cazul rochiilor) si in combinatie cu rejansa intarita (in cazul fustelor ballerina).

Cuvintele cheie ale colectiei: matase, paiete cu dubla fata, bumbac fin, stofa de lana, rochii A, fuste ballerina, insertie, striatii realizate manual, burgundy, stylish, emotie, nude-pink, gri, copilarie, superfun.

PLAY YOUR WAY!

Little PNK promoveaza calitatea si pasiunea pentru design, fiind intr-o continua explorare a taramului si cerintelor copilariei. Play your way!

 

Exploreaza noua colectie Little PNK pe www.littlepnk.com. Click here!

eoo

cf

yu

yyt

crrr

erre

me

fdvhh

crr

ff

gtm

camanie_kids3-300

ccff

yu

vrt

sdd

uu

camanie_kids3-55

6yiiu

camanie_kids3-49

cftî

unnamed

Credit foto: d-studio /  Styling: Emilian Pospaii / Make-up: Andra Manea / Hair: Daniela Enache / Modele: Ania, Maya, Sofia, Matia

 


Mailing List

PNK Forward
PNK Forward
PNK Casual
PNK Casual
Editor's Choice
Instagram
Instagram
Little PNK
PNK Kids
Follow Us